Kuulumisia

Mitä tapahtuu nyt ja mitä on tapahtunut vuosien varrella? Mitä projekteja kesyläisillä on ollut käynnissä milloinkin? Mitä tulevaisuus tuo? Keräämme tänne aika ajoin kuulumisia, tarinoita ja huomion arvoista tietoa teidän iloksi ja riemuksi.

25.03.2019

Tuu mein kaa torstaina 11.4. Kulttuuritila Nuijamieheen kattomaan pieniä pätkiä 10 vuoden takaisesta Vetyä, perkele! -esityksestä ja kuulemaan tarinoita piirakkatrilogian kulissien takaa.

25.04.2018

Piirakan paluu 6 – roisia huumoria ja elämänmakuisia tarinoita. Lappeenrannan kaupunginteatterin kevätkauden 2018 viimeinen ensi-iltanäytelmä on Piirakan paluu 6. Yhteistyössä Teatteri KESYn kanssa tuotettavan huumori-ilottelun ensi-ilta on perjantaina 27.4. klo 19 pienellä näyttämöllä.

27.12.2017

Teatteri KESY valloittaa kaupunginteatterin keväällä 2018. Teatteri KESY on kypsytellyt omasta vinksahtaneesta näkökulmastaan itsenäisiä tarinoita lehmusten kaupungista 100 vuoden ajalta. Lavalle kirmaa aiemmista esityksistä tuttujen hahmojen lisäksi täysin uusia tuttavuuksia. Luvassa on huumoripitoinen tiivistelmä lappeenrantalaisuuden ytimestä, jossa riittää pureksittavaa kaikille aisteille.

24.11.2017

Teatteri Kesyn syksyn Omenakiertue Etelä-Karjalassa on maalissa. Päätepysäkki oli tiistaina 14.11. Parikkalan kirjastossa. Kiertueelle oli varattuna 16 kg kotimaisia omenoita. Niistä Parikkalan jälkeen ovat vain karat jäljellä.

10.06.2016

Ensimmäinen Teatteri KESYn kesäteatteriesitys esitettiin 18 vuotta sitten Lappeenrannan kesäteatterissa. Täysi-ikään ehtinyt teatteriyhdistys on nyt muutamien harhavuosien jälkeen palannut entistä ehompaan kesäteatteriin Pekka Puupää kesälaitumilla -näytelmällä, joka sai ensi-iltansa keskiviikkona. Yhdistyksemme on siis jo naimaikäinen ja saa nyt virallisesti ostaa mietoja alkoholijuomia.