Vitin viisut

Käsikirjoitus: 

Susanna Kauppi - Minna Mänttäri

Ohjaus: 

Susanna Kauppi ja työryhmä

Ensi-ilta: 
Perjantai, 16 marraskuu, 2012
Esityksiä / katsojia: 
11 / 1 100

Se ei ole näytelmä, se ei ole lauluilta, se ei ole musikaali. Se on: Vitin viisut - läpilaulettu epämusikaali

Teatteri KESY osallistuu loppuvuoden paikalliseen esitystarjontaan kokoamalla Linnoituksen Krouvin näyttämölle musiikillisen huumoriherkkupalan. Esitykseen on poimittu paitsi parhaat viisut Teatteri KESYn menestyksekkäästä "Piirakkatrilogiasta", myös kokonaan uusia kappaleita.

Vanhoista tutuista lauluista kuullaan mm. ikisuosikit Sata kylpylää ja Sweet Home Alakylä sekä tietenkin rakastettu Karhuvuori, perkele! Myös Vittiläisestä tuttu Tsuhnakuoro pääsee jälleen lavalle, mutta nyt vastineensa saa laulaa myös ihana, pitkäsäärinen Irina. Laulujen myötä matkataan mm. keskelle harapaislaista naapuririitaa sekä huhuillaan kadonneiden lääkäreiden perään terveyskeskuksen käytävillä. Ääneen pääsevät myös herkän puolensa löytäneet Rattijormat sekä yhä edelleen huonovointiset Deekkarilaulajat. Ja tanssitaanpa kaupunkiyhtiöissä vielä Mustan tussin tangoakin, kiihkeästi poski poskea vasten!

Rooleissa: Anu Huttunen, Jussi Härkönen, Eija Iskanius, Susanna Kauppi, Tarja Kuorttinen, Mirkka Kuosmanen, Kaisu Kärri, Minna Mänttäri, Suvi Mikonsaari ja Karoliina Pesu. Muusikko: Jouni Väisänen