M/S Framilla -risteilyrevyy

Käsikirjoitus: 

Susanna Kauppi ja työryhmä

Ohjaus: 

Sirpa Riuttala

Ensi-ilta: 
Perjantai, 24 huhtikuu, 2020

Sinkkunaisen 50-vuotisjuhlat ja kanavaristeily? Erityislaatuiset sukulaiset, parhaimmat sydänystävät ja laivan hulvaton henkilökunta sullotaan samaan paattiin ja herkullinen ihmissuhdesoppa on valmis. Saimaalla seilatessa pidetään puheita sekä nostetaan maljoja elämälle ja sen janolle. Viinin lisäksi laineilla läikähtelevät myös tunteet ja tunnelmat, kunnes laiva jumittuu sulkuun. Mitä tapahtuu, kun juhlavalot sammuvat ja syvimmät toiveet ja pelot nousevat pintaan?

M/S Framilla -risteilyrevyy on yhteistuotanto Lappeenrannan kaupunginteTeatteri KESY:n kanssa. Teos on käsikirjoitettu yhteisten ideoiden pohjalta, kokonaisuudesta vastaa ohjaaja Sirpa Riuttala ja musiikista Jani Pola.

Astu mukaan huikealle matkalle M/S Framillan vietäväksi!

Kantaesitys

Skenografia: Päivi Pöyhölä

Musiikin sovitus, harjoitus ja säestys: Jani Pola

Näyttämöllä: Jussi Johnsson, Eppu Pastinen, Juha Härkönen, Susanna Kauppi, Tarja Kuorttinen, Mirkka Kuosmanen, Kaisu Kärri, Suvi Mikonsaari, Tero Penttilä ja Leena Soikkeli

 

Ensi-ilta Pienellä näyttämöllä 2020
Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi M/S Framillan ensi-iltaa siirretään myöhemmäksi. Ilmoitamme uuden ensi-illan ajankohdasta mahdollisimman pian.

 

Peruttujen esitysten lippukäytäntö - ennakkolippujen palautus

Peruttujen tilaisuuksien ennakkoon ostetuista pääsylipuista palautamme joko rahat asiakkaan tilille tai vaihdamme summan vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin.

Palautusta varten tarvitsemme asiakkaan tilinumeron IBAN-muodossa, tilin omistajan nimen sekä tiedon mitä tilaisuutta takaisinmaksupyyntö koskee.
Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse: teatteri@lappeenranta.fi tai puhelimitse asiakaspalvelukeskus Winkki ma–pe klo 9–17, puh. 05 616 2220